Hvalpetræning


Giv dig og din hvalp det bedste udgangspunkt for en god hverdag sammen, ved at starte til hvalpetræning.


Vi træner udendørs i Albertslund tirsdage kl. 16-17 og to lørdage kl. 10-11. Bemærk at vi de to lørdage vil mødes andre steder end træningspladsen, så jeres hvalpe lærer at træne forskellige steder og får mulighed for mere miljø træning :)


Vi træner 5 gange på følgende datoer:

25/6, 9/7, 13/7, 16/7, 20/7


På holdet arbejdes der med gode hverdagsfærdigheder, miljøtræning, socialisering samt tricks. Vi kommer til at lære hvalpen øvelser som: ro på tæppe, gå pænt i snor, at komme når man kalder, kontakt, at kunne blive håndteret på en positiv måde når man f.eks. skal klippe klør, hvordan hvalpen kan opleve verden på en rolig måde og derved opbygge hundens selvtillid. Der er ikke fri hvalpeleg på holdet, men hvalpene mødes to og to i snor, på en måde hvor vi tager hensyn til den enkelte hund, så alle får en god oplevelse.


Desuden får du, inden træningsstart, en video med teori og praktiske oplysninger og du kan deltage i en lukket facebook gruppe, hvor der fra gang til gang skrives hvad vi har trænet og du har mulighed for at stille spørgsmål.


Træningen foregår udendørs i Albertslund på en hyggelig træningsplads på tirsdagene og andre steder de to gange det er om lørdagen. Lokationen på disse steder får I besked om senere.


Du får: 5 gange 60 minutter med 5-6 kursister på holdet, teorivideo samt facebookgruppe hvor der kan stilles spørgsmål, pris 975 kr. (Ved 4 kursister træner vi dog "kun" i 45 minutter)


Bemærk at hunden skal have en gældende vaccination samt være forsikret til hundetræning.


Tilmeld dig herunder


Datoer for igangværende hold:


Udendørs i Albertslund mandage kl. 15.55-16.55: 11/3, 18/3, 25/3, 1/4, 8/4, 15/4, 22/4, 29/4