Adfærdsbehandling


Har du en udfordring med din hund i hverdagen, som du har brug for hjælp til?


Det kan være utrolig svært, når man har en hund, der har udfordringer med at kunne fungere godt i hverdagen, eller "blot" har udfordringer med bestemte ting, som man ikke kan undgå. Nogen har det endda så svært, at hele hverdagen er fuldt med bekymringer om, at vores hunde har det svært. Jeg har siden januar 2023 været i gang med en to årig adfærdsrådgiver uddannelse hos "Hund og træning", og er indtil nu blevet uddannet til at kunne arbejde med flere forskellige problemstillinger. Det kan f.eks. være i hjemmet, på gåturene eller på træningspladsen I har nogle udfordringer. Det kan være flere forskellige ting såsom:


Voldsom hilseadfærd på mennesker eller hunde


Gø adfærd


Alene hjemme problematikker


Samarbejdsproblemer


Udfarende adfærd overfor mennesker eller dyr


Håndteringsproblemer


Generelt stresset adfærdEn adfærdsbehandling indeholder et besøg på ca. 2 timer, en udførlig behandlingsplan på skrift, et opfølgende møde på ca. 45 minutter samt mulighed for løbende mail/telefonrådgivning imellem de to besøg.


Adfærdsbehandlingerne sker i dagtimerne imellem kl. 9-17, i andre tidsrum tillægges 300 kr. pr. besøg.

Bemærk at der tillægges 3,5 kr. pr. kørte km udover de første 10 km


Da jeg ikke er færdiguddannet endnu, kan behandlingerne fås til en intropris på 1799 kr. plus evt. kørsel. Jeg følges tæt af mine undervisere, som også godkender behandlingsplanerne, så du og din hund er i trygge hænder :)


Link til betaling findes herunder, evt. kørepenge afregnes separat.